Workshops en Trainingen

Iedereen kan én moet een bijdrage leveren aan een duurzamere leefomgeving. Ik deel mijn kennis en ervaring door middel van het geven van workshops en trainingen op het gebied van Duurzame Huisvesting en Duurzaam Vastgoed. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen te enthousiasmeren om de duurzaamheid van hun gebouw te verbeteren.

Van een laagdrempelig online-programma tot een volledig customized in-company training.

Voor mijn incompany trainingen gebruik ik de methodiek BREEAM als kapstok, omdat de praktijk immers om BREEAM vraagt. Daarnaast word ik ook ingehuurd als trainer door onder andere DGBC en TVVL.

Gebouwinzicht

Specifiek voor trainingen over het verduurzamen van de bestaande bouw heb ik Gebouwinzicht opgericht. Met Gebouwinzicht begeleid ik met advies trajecten complete organisaties, geef ik praktijkcursussen over onder andere BREEAM, verzorg ik concrete Masterclasses en ik organiseer diverse online trainingen. Ik doe dat op basis van de door mij ontwikkelde 5 hoekstenen van een goed gebouwdossier. Ik geloof er namelijk in dat het op orde brengen en houden van het gebouwdossier de basis voor verduurzaming is. Het geeft inzicht in je gebouw. Dat is nodig voor het kunnen nemen van beslissingen over duurzaamheid en de daarvoor benodigde investeringen en de gerealiseerde besparingen. Want ik geloof ook dat uiteindelijk de organisatie zélf aan de slag moet kunnen met verduurzaming van haar vastgoed.

Aanbod

Kijk hieronder voor mijn aanbod in BREEAM incompany workshops, of kijk op Gebouwinzicht voor het actuele trainingsaanbod met open inschrijving. Daar vind je ook meer informatie en kun je je direct aanmelding voor een workshop, cursus of training.
Heb je vragen over de mogelijkheden van een andere training van mij? Neem dan contact met mij op via het contact formulier. Ik help je graag.

Helix Academy Cursus Energiemonitoring

Helix Academy Cursus Energiemonitoring

Leergang Technisch Gebouwmanagement

Leergang Technisch Gebouwmanagement

Commissioning voor BREEAM-NL Experts

Commissioning voor BREEAM-NL Experts

Gebouwdossier Challenge

Gebouwdossier Challenge

Stapsgewijs Gebouwinzicht

Stapsgewijs Gebouwinzicht

Minisymposium Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Minisymposium Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Training Gebouwinzicht bij Helix Academy: 5 hoekstenen

Training Gebouwinzicht bij Helix Academy: 5 hoekstenen

DGBC Workshops en trainingen

DGBC Workshops en trainingen

Lezing Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Lezing Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer

Workshop voor RVO

Workshop voor RVO

TVVL: Inleiding Commissioning

TVVL: Inleiding Commissioning

Workshop Radboud Universiteit Nijmegen

Workshop Radboud Universiteit Nijmegen

Klaas Voet, Corio: “Haar kennis van zowel de inhoud als het proces van certificering, is voor ons doorslaggevend geweest bij het selecteren van een externe consultant die een groep collega's van een basis cursus BREEAM ging voorzien.”

BREEAM Basics

  • 1 à 2 uur
  • Incompany
  • Over BREEAM-NL In Use of BREEAM-NL Nieuwbouw

Workshop BREEAM

Meest gekozen!

  • 1 Dagdeel
  • Incompany
  • Over BREEAM-NL In Use of BREEAM-NL Nieuwbouw

Implementatie BREEAM

  • Meerdere dagdelen
  • Incompany
  • Over BREEAM-NL In Use
  • Met begeleiding